Hírlevél

Green Burry Pénztárcák

Blazek és Anni ,Aktatáskák

Green Burry Hátizsákok

Green Burry Utazótáskák

Látogató számláló

0
0
0
7
7
4
6

Rólunk

Cégünk egy családi kisvállalkozás, mely 19 éve dolgozik azon, hogy minél szélesebb körben betekintést adjon a vásárlók számára a bőrtermékek és a magyar készítésű bőrtermékek világába. A hosszú évek alatt lépésről-lépésre fejlődtünk, folyamatosan  információkat gyűjtöttünk, készítőkkel, vevőkkel beszélgettünk, igy tudtunk egyre bővebb kínálattal, áruválasztékkal, örömet szerezni vásárlóinknak. 

 A szemléletünkből adódóan, olyan megjelenési lehetőségeket választunk, a kezdetektől a mai napig, ahol mi keressük a találkozás lehetőségét az emberekkel. Ilyenek a tradicionális nagyvásárok, melyeket időszakhoz kapcsolódóan évente rendeznek meg, a bor és kézműves fesztiválok, hagyományörző rendezvények, melyek Húsvéttól az Újbor ünnepéig tartó időszakban kerülnek megrendezésre. A termékeink jellegéből adódóan a repertoárunkat tovább bővítik, a vadászati és mezőgazdasági kiállítások, vásárok. Az évet lezáróan, részesei lehetünk az Ünnepi forgatagnak immár 19. éve, Szolnokon a Hild téri Karácsonyi vásárban. Az egész éves naptárunkat a hosszú évek alatt ugy alakítottuk ki, hogy évről-évre ugyanazokon a rendezvényeken vagyunk fellelhetőek, igy az évek múlásával újra és újra ismerős arcokkal, elégedett vásárlókkal találkozhatunk. Ez mindig jó érzéssel tölt el bennünket!

 A kiállításokon vásárokon való megjelenéseink során, a bőrtermékeink sokfélesége és egyedi jellege révén, sokan kérdezik tőlünk: Készítők vagyunk-e ?

Mindenkinek őszintén és büszkén felelünk a kérdésre : Kereskedők vagyunk.  

Egy híd, a vásárló és a készítők, gyártók  között.

 Úgy gondolkozunk, hogy  mindenki azt a szakmát művelje amihez ért. A híd, amit mi építünk, évek óta a bizalom hídja, a készítő és a vevő között. A vásárlókkal való beszélgetéseink, az igények felmérése, a vásárlók egyéni kívánságai, a mi közvetítésünkkel kerülnek a munkaasztalra. Büszkén mondhatjuk, több olyan bőrtermék kerül a piacra, melynek  kidolgozásában, az általunk továbbított információk, vásárlói vélemények, tapasztalatok segítettek.

Úgy gondoljuk, szükség van erre a kereskedelmi formára, a közvetlen kapcsolatra a vásárlókkal. Nem maradhatnak el a kötetlen beszélgetések, a kedves gesztusok, nevetések .... 

 Kedves Látogató! 

Ez a  weboldal is a régi kedves vásárlóink kérésére jött létre, mely egy új lehetőség a termékeink iránt érdeklődőknek arra, hogy a rendezvények között eltelt időben is kapcsolatban maradhassunk . 

  Bízunk és hiszünk abban , hogy az elvárásoknak megfelelünk , mind a termékeink minőségében , mind a vevőink teljes körű kiszolgálásában !

Mindenkit várunk szeretettel rendezvényeinken !

Bernadett és Antal

 

 

 

 

 

 

 

Honlap készítés